Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Posie_header #Posie Hoe we een booming bedrijf lieten profiteren van een webshop zonder e-commerce barrières

Posie biedt een scala aan schoonheidsproducten, waaronder huidverzorging, cosmetica, haarverzorging en lichaamsverzorging, terwijl hun consumenten een gifvrije routine krijgen. Naarmate mensen zich meer bewust worden van hun aankoopkeuzes, biedt Posie de consumentenmarkt precies wat ze willen en daarom waren we zo enthousiast als altijd om de handen ineen te slaan met het merk om hen in staat te stellen te blijven doen waar ze goed in zijn!

In 2021, als een van onze eerste klanten, legde Posie hun vertrouwen en visie in onze handen en stelde ons in staat om vanaf het begin een opwindende website te maken. Inclusief nieuwe technologieën hebben we in korte tijd de webshop bedacht. Bij het maken van de webshop hebben we ook nagedacht over de omnichannel mogelijkheden zodat Posie haar klanten optimaal kan aanspreken.

Ondertussen hebben we, altijd optredend als supporters van onze gewaardeerde klanten, de behoeften van het merk geëvalueerd voordat we tot een specifieke conclusie kwamen, wat resulteerde in de oprichting van een webshop waar we erg trots op zijn. De webshop is zorgvuldig samengesteld om specifiek tegemoet te komen aan de behoeften van Posie, samen met een integratie tussen de marketing-, logistieke en financiële afdeling.

Posie_website
Posie_collectionpage

Eenvoudig aanpasbaar

Omdat Posie kleinere dingen zelf wilde kunnen beheren, hebben we een beheersbare backend bedacht zodat er geen afhankelijkheden zijn met ontwikkelaars. Gebouwd door platformvisions, maar beheersbaar door Posie

Alle wijzigingen, aangebracht door zowel Posie als ontwikkelaars, worden direct weerspiegeld in de staging-omgeving, zodat alles eerst kan worden geverifieerd bij de implementatie. Dit geeft Posie meer controle over hun huidige website en eventuele wijzigingen.

Verbeterd 'customer engagement'

Het kunnen geven van professioneel advies is een van de redenen waarom Posie haar huidige groei heeft bereikt, daarom hebben we een op maat gemaakte trechter opgenomen. Niet alleen heeft deze trechter Posie in staat gesteld haar klanten beter te betrekken, het heeft ook geleid tot meer verkopen en een hogere gemiddelde orderomzet.

We hebben de Microsoft Dynamics-omgeving van Posie geïntegreerd, zodat alle klantinformatie wordt opgeslagen en voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals gerichte inhoud en after-sales services.

Pagespeed

Conversion

CTR

IT maintenance

+ 0 %
+ 0 %
+ 0 %
- 0 %
# Cooperation

Let's build your vision!