Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

# WHAT WE VISIONIZE

Your Partner for
Your Vision

We zijn verheugd u kennis te laten maken met PlatformVisions; Beheer en Advies. Co-partners Arno Schlepers en Ries Hoogstad waren getuige van verschillende industrieën die worstelden met IT-investeringen op basis van een aantal contexten en zagen een kans voor hen om hun eigen maatwerkoplossingen aan deze bedrijven aan te bieden om hen te helpen overleven in deze dynamische markt. Door de drie W’s van het bedrijf aan te pakken, geven we een klein overzicht van de activiteiten en de achtergrond van PlatformVisions.

# WHO WE ARE

Co-Founders

Arno Schlepers en Ries Hoogstad, co-business partners, zijn de oprichters van het bedrijf. De oprichters zijn beiden gecertificeerde projectmanagers en hebben een rijke ervaring in IT en outsourcing waardoor ze bedrijven op maat kunnen adviseren over IT-oplossingen en het waarmaken van hun visies.

# WHAT WE OFFER

Services

We zijn niet beperkt tot alleen het leveren van IT-oplossingen en beheeradviezen, maar bieden ook een aantal andere diensten, waaronder projectbeheer, mogelijkheden om een multi-zijdig platform te worden, het samenbrengen van verschillende tools op één platform, inzichten, implementatie van software en integratie en het creëren van IT-platforms voor onze klanten. Dus, gebaseerd op de context van een verscheidenheid aan diensten, gerelateerd aan de IT-aspecten van het bedrijf, zijn we van mening dat bedrijven evenveel baat bij ons zouden hebben als wij bij hen, wat betreft het creëren van langdurige relaties.

# WHAT WE HAVE SEEN

Experiences

Een aantal keren hebben we gezien dat het bedrijven ontbreekt aan specifieke tools, financiële financiering en managementmogelijkheden om hun IT-platforms te ondersteunen of te creëren, wat een noodzaak is in de huidige dynamische wereld. We geven daarom advies op maat op basis van de visie en situatie van het bedrijf en ondersteunen ondertussen hun platformen met een aantal middelen.

# technology index

Verbeteren en innoveren met de nieuwste Technologieën

IT Management & Advice 70%
Low-code oplossingen 90%
Proces optimalisatie 60%
Integraties 80%
dashboarding 70%
About_technologyindex